2 – Wat een lefgozertje!

Mercy
Lieve tantes, welkom in mijn achtertuin

Titel: 2 – Wat een lefgozertje!
Datum: 2 oktober 2022
Auteur: Harold Shortcliff

Waar komt dit wezen vandaan? Na de invitatie voor de verjaardag van Poppy,  wordt de hele santenkraam van de poppenfamilie gevraagd voor een diner op 31 oktober. In mijn tuin, notabene! Hoe durft ze! Haar feestmaal ziet er best lekker uit maar zij heeft niets gereserveerd. Met wat ik op het menu lees, zou zij moeten weten dat ik al jaren de betere spinnensnacks aanbiedt in mijn foodtrucks tijdens het zombieconcert dat ik op 1 november organiseer.

Ik begin trouwens straks met de voorbereidingen.  Dit jaar heb ik een ‘inflatable’ decor besteld bij een Belgische firma, die fantastische dingen maakte voor Tomorrowland.

Neen, die Hallow moet niet denken dat ze op haar eentje kan beslissen om mijn tuin ter beschikking te krijgen.  Dat zal ze eerst heel beleefd moeten vragen en natuurlijk moet ze een fiks voorschot betalen.
Op de foto van haar uitnodiging ziet ze er wel best knap uit en haar couturier heeft veel smaak. Misschien moet ik erover nadenken.  De energiekosten swingen tegenwoordig de pan uit. Extra inkomsten zijn meer dan welgekomen.

Even checken, wanneer gaat haar etentje door? Van acht uur ’s avonds tot middernacht. Dat sluit in feite perfect aan bij mijn optredens die precies op de eerste minuut van de eerste november beginnen. Dat heb ik destijds afgekeken van die benefietactie 11/11/11 die telkens om elf uur begint op de elfde november. Op mijn affiche staat dus 1/11/1 samen met de namen van de bekende bands die optreden en een bloedrood vraagteken voor de verrassingsact.  Dit jaar heb ik een uitzonderlijke groep kunnen strikken die om klokslag één uur zal optreden, om in het thema 1/11/1 te blijven.
Dus, misschien toch die Hallow contacteren? Ze is wel héél arrogant, maar ik hou wel van een vleugje arrogantie.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Stavleu
Hans Stavleu
1 jaar geleden

Fantastisch verhaal!
Vanwege werkdrukte, vakantie en een heftige corona-vermoeidheid ben ik er nog niet aan toegekomen om een nieuw verhaal te schrijven en in te zenden. Zodra de fitheid het enigszins toelaat, ga ik weer aan de slag.