1 – Catch the wave! 

Waverly
Ik ben gelukkig. Met al mijn ongeluk.

Titel: 1 – Catch the wave! 
Datum: 11 augustus 2022
Auteur: Harold Shortcliff

Dat ik vleugels heb, net als Holly, heb je goed gezien. Neen, wij zijn niet verwant en van vriendschap tussen ons is er beslist geen sprake.  Voorlopig althans. Op het eerste zicht voel ik meer voor Mercy en Maven met hun ravenzwarte haren, zoals de mijne. We zouden samen een meidenrockband kunnen oprichten met een naam in de trant van de Black Eyed Peas.

Doen mijn vleugels je aan een vleermuis denken? Dat heb je alweer goed gezien. Die diertjes hebben de afgelopen jaren voor aardig wat paniek gezorgd op deze aardkloot.  Ik heb er wel van genoten want zelf ben ik totaal immuun voor welke mensenziekte ook. Zoals die kleine vampiers en net als mijn twee pikzwarte katers, ben ik dol op de nacht en de volle maan.

Mijn panty’s? Wil je echt alles weten? Vroeger had ik een dalmatiër.  Op een dag of eerder gedurende een nacht toen we wandelden in het bos, viel er zo maar pardoes een zware tak uit een boom.  Het dier was op slag dood en ik had amper een schrammetje. ‘Een goede engelbewaarder’ zeggen mensenkinderen dan, maar ik word niet door engelen beschermd, wel integendeel. God, wat ben ik ongelukkig geweest met het verlies van mijn hond.  Eerst wilde ik ermee naar de taxidermist, maar het dier was te groot en dus heb ik van zijn prachtige vacht twee paar panty’s laten maken. Vind je niet dat ze beeldig staan met mijn hoge rijglaarzen?

Zo, als je uitgekeken bent op mij, dan stap ik maar eens op. Mijn twee lieve poesjes krijgen honger en willen achter de muizen aan. Het was leuk om met je kennis te maken. Binnenkort ga ik op avontuur en dan hoor je weer van mij.  Bedenk alvast een goede naam voor een all-chicks metalbandje. 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties