1 – Verdwenen?

Farrah
Ik ben niet boos. Het is een geluks-beschadiging

Titel: 1 – Verdwenen?
Datum: 29 augustus 2022
Auteur: Harold Shortcliff

Heeft ze het toch aangedurfd? Het licht op haar kamer brandt nog, maar ze is spoorloos. Gisteren beweerde Twila dat ze ervantussen zou muizen. Ik had nooit gedacht dat ze haar willetje zou doorzetten.  Ze zei dat ze Lettie wilde achterna reizen. Twila is één grote brok verlegenheid die veel plannetjes bedenkt, maar ze nooit uitvoert.

Zou ze echt achter Lettie aangegaan zijn?  Ik wilde het Hazel vragen, maar die had onverwacht bezoek zei ze. 

Twila vroeg me nog of ik boos zou zijn als ze aan de haal zou gaan.  Waarom zou ik boos zijn en waarom denkt iedereen altijd dat ik boos ben.  Een beetje ongelukkig tot daar toe, maar boos? Had ik ze maar meteen geloofd, die Twila kan echt niet alleen op haar benen staan.  God weet waar hangt ze nu uit? Als ze Lettie al op het spoor komt, zal het niet lang duren alvorens ze hier weer in het poppenhuis belandt.  Lettie is een eenzaat. Buiten dat ridicuul beertje van haar duldt ze niemand in haar buurt. Ik vond het best dat ze vertrok, ook al vind ik ze al bij al wel een knappe meid. Maar dat is Twila ook en haar wil ik niet kwijt.

Als ze hier niet snel terug voor de deur staat, zal er niets anders opzitten dan haar te gaan zoeken.  Zou ik iemand meevragen? Met Mercy en Maven kan je moeilijk over straat lopen. Heather zal weer uren palaveren over welke schoenen ze aan moet en Etta zal weer alle aandacht naar zich toe trekken met haar geparadeer altijd.

Ach, ik vind wel iemand en anders ga ik alleen op stap. Die stomme Twila toch, wat heeft ze zich weer in het hoofd gehaald?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties