1 – Veeg eerst voor je eigen deur

Etta
Ik doe niet aan mode. Ik bèn mode.

Titel: 1 – Veeg eerst voor je eigen deur
Datum: 31 oktober 2022
Auteur: Harold Shortcliff

Tot nog toe heb ik in deze poppenkast mijn mond gehouden. Ook al zeggen velen van niet, ik vind dat ik best wel bescheiden ben.

Pepper noemt me een kletsmeier. Onlangs vroeg ze mij of ik ook uitgenodigd was op het verjaardagsfeest van Poppy. Die had nochtans duidelijk vermeld dat je niet mocht doorvertellen dat je genodigd was. Dus heb ik haar koudweg “Neen” geantwoord en het gesprek afgebroken.

Tess kijkt op me neer omdat ik fan ben van Harry Styles. Zijn naam zegt het zelf, die man heeft stijl. Net als ik. Op het verjaardagsfeest van Poppy vielen alle monden open toen ik mijn intrede deed, Pepper niet in het minst want die sukkel dacht natuurlijk dat ik niet zou komen.

Dat ze allemaal eerst voor eigen deur vegen met hun ongegronde commentaar.

Waverly is ok. Zij belt mij regelmatig om raad te krijgen bij haar outfits. Ik ben niet voor niets het mode icoon in deze contreien.

Isadora mag dan al geen stijl hebben, haar vind ik het grappigst. De manier waarop ze zich steeds weer opnieuw uitdost, zo origineel!

Hallow vind ik dan weer zeer elegant. Haar Halloweenkledij komt niet uit een tweehandswinkel, dat merk je zo. Wat stom dat ze haar diner weer heeft afgeblazen. Ze zei dat ze onwel was geworden, maar ik heb vernomen dat er wat anders achter zit. Naar het schijnt kreeg ze het aan de stok met die enge Mercy, iets over huurprijzen en eten.
Ze mag dan al geschift zijn, haar jaarlijkse Halloweenconcerten, die vannacht of eerder morgenvroeg in haar drassige tuin om klokslag één uur beginnen, wil ik voor geen geld missen. Daar ga je mij niet herkennen met mijn rubberen botten en zwarte cape. Komen jullie ook?

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties