1 – Heerlijk, zo’n step

Ashley
Ik ben wijs geboren. Streetwise.

Titel: 1 – Heerlijk, zo’n step
Datum: 4 september 2022
Auteur: Harold Shortcliff

Hemel, wat heeft die Tess mij nieuwsgierig gemaakt. Wat zag ze er weer piekfijn uit met haar beeldige jurkje en matchende Christian Louboutin laarsjes. Dat is niets voor mij, geef mij maar een goed paar sneakers, van Via Via bijvoorbeeld, die zijn ook best duur, hoor.
Als ze naar de wijk van Teddy gaat, doet ze er goed aan iets anders aan haar voeten te doen. Met die chique schoenen met rode zolen loop je pas echt in de kijker.

Aan wie ik daarstraks, buiten Reign en Etta, niet gedacht heb, is die mysterieuze Heather, die ook zo gek is van schoenen.

Ach, maar wat zou ik mij zorgen maken over een roddel?

Hé, mijn telefoon zoemt, er komt een bericht binnen. Wat is dit nu weer? Een sms van Teddy.

‘Er is een kitten verdwenen. Stierke, het katertje van Twila is zoek. Het is grijswit gevlekt en superlief. Kijken jullie aub uit naar hem? Twila is ontroostbaar.’

Twila? Dat is dus de logé van Teddy.  Ik ken haar niet. Het enige dat ik weet via de roddellijn is dat ze in het poppenhuis was maar er al snel wegvluchtte.  Hoe is zij bij Teddy terecht gekomen? Zou Tess dit bericht ook gekregen hebben?  Ik stuur het haar alvast door. Als ze daar toch in de buurt rondloopt, kan ze meteen uitkijken naar dat katje.

Zo, nu ga ik wat anders doen. Gedaan met dat gekonkelfoes, ik ben wijzer dan dat.
Een elektrische step uitproberen, dat is wat ik al langer van plan was. Ik heb de app gedownload en gemerkt dat er eentje bij mij om de hoek staat. Vandaag is er het ideale weer naar. Vooruit, rijden maar!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties