1 – Eet smakelijk!

Hallow
Mijn brouwsels zijn bedoeld voor dubbel ongemak

Titel: 1 – Eet smakelijk!
Datum: 1 oktober 2022
Auteur: Carboncopy Creations

Met een lichte, opgeluchte zucht legt Hallow haar vulpen op het eikenhouten blad van haar bureau. De glimlach op haar gezicht toont tevredenheid over de brief die ze net met donkerrode inkt op haar grauwe papier heeft geschreven. Voor de zekerheid leest ze het nog eens hardop voordat ze het kopieert om te versturen.

Hallo Jenny, Florrie, Plum, Tess, Lulu, Teddy, Isadora, Twila, Pepper, Lane, Hazel, Waverly, Tilly, Mercy, Maven, Ebby, Penny, Farrah, Lettie, Reign, Grace, Poppy, Moon, Bella, Heather Ashley, Rosie, Hope, Holly en Etta,

Jullie kennen mij niet, maar wees gerust ik ken jullie wel. Ik volg jullie al tijden. Waarom je deze brief van me krijgt? Al jaren verzorg ik op 31 oktober een groot diner. Dit jaar zijn jullie aan de beurt. Steeds meer wordt er van jullie verborgen samenleving bekend. En ik wil daar ook een plekje in hebben. Het is mooi te zien hoe wij allen tot leven komen als de wereldse kinderen lief liggen te slapen. Jullie hebben een mooi diner dus wel verdiend. Bij deze nodig ik jullie graag uit voor een bijzonder diner op 31 oktober om 20:00 uur. Het zal tot 24:00 uur duren. Ik had het volgende smakelijke menu voor jullie bedacht.

amuse – Spinnenei
voorgerecht – Bloedsoep met spinnentapenade op toast
hoofdgerecht – Gebakken oogjes op een bedje van gele wormen, en in pompoen gevangen vleermuisschedeltjes
nagerecht – Zuurpruimijs met ongepelde uitgetrokken nagels
afmaker – Zwarte helledrank met spinnenweb-koekjes

Hoewel enkele details nog moeten worden geregeld zal het diner in de tuin van Mercy plaatsvinden en zal ik tijdelijk bij Teddy logeren, tenminste als haar agressieve grijswit gevlekte kater met mijn goed opgevoede zwarte kat overweg kan.

Ik reken op ieders komst. Tot de 31e!

P.S.
Kan iemand misschien Lettie op de hoogte brengen? Ik ben haar helaas uit het oog verloren.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties